:Infrastructure

La Ronde: A NEW PATH TO THE CASTELLO DI RIVOLION THE OUTSKIRTS OF TURIN

riv_1

The aim of the new circulation system at the Castello di Rivoli and the redesign of the southeast flank of the adjoining hillside is to create a closer link between the city and the castle. Rivoli, a small town on the western edge of Turin, is dominated by this monumental eighteenth-century Juvarra building, which was never completed.

TROLLSTIGEN NATIONAL TOURIST ROUTE PROJECT

TROLLSTIGEN NATIONAL TOURIST ROUTE PROJECT

Located on Norway’s west coast, Trollstigen is perched within a dramatic pass between the deep fjords that characterize the region. This panoramic site can only be visited and constructed in summer, due to severe winter weather. Despite—or perhaps because of—the inaccessible nature of the site, the project entails designing an entire visitor environment.

The Land of Giants

The Land of Giants

Making only minor alterations to well established steel-framed tower design, we have created a series of towers that are powerful, solemn and variable. These iconic pylon-figures will become monuments in the landscape. Seeing the pylon-figures will become an unforgettable experience, elevating the towers to something more than merely a functional design of necessity.

Akkarvik Roadside Restroom

Akkarvik Roadside Restroom

The rest room is built on an existing rest area where the old toilet facility had been lifted off it’s footing by strong winds, hence the new structure needed to be solid and durable. The building is made of 10-12 mm sheets of structural corteen steel welded together on site.